Bemutatkozás

Bemutatkozás
Video

Hírek

Festetics Arcképcsarnok kiállítás
Megnyílt a Festetics Arcképcsarnok című kiállítás
Hírek

Kapcsolat

Porubszky Helga 1139 Budapest, Váci út 97. 2/4.
Telefonszám: +36 20 579 85 83
E-mail cím: ph@ph-idea.hu
FacebookYouTube
Kapcsolat

Webshop

Webshop
Webshop
Impresszum   Oldaltérkép   2D Grafika
O

Budaguide Travel Apartmanok

X
Budaguide Travel ikerapartman lakásai a belvárosban
 
Kötöttségek és különlegességek
 
Az apartmanok kialakítására szánt lakás udvari elhelyezkedése, a lakóterek helyét az ablakokhoz kötötten jelölte ki. A kiszolgáló helyiségeket (fürdők, WC-k, konyhák) az ingatlan belsejében, tömbösítve alakítottuk ki. Az 56 m2-es alapterületen történő két lakás kialakítása nagyon takarékos helykihasználást követelt, de a rendkívüli, 5 méteres belmagasság nagyban segítette a feladat teljesítését. A galériaszintekkel a lakások hasznos teületét 83 m2-re növeltük.
 
 Egyszerű, de következetes megoldások 
 
A szerkezeti, belsőépítészeti átalakítást követően a felületképzéseknél és a berendezésnél egyszerű de következetesen használt megoldásokat alkalmazva hoztuk létre a barátságos hangulatú és karakteres apartman lakásokat. A sárga szín mellett annak világos, derűs, napos jellege miatt döntöttünk. A szürke és a fekete kiegészítők markáns vonásokkal egészítik ki a látványt. A régi diófa bútorok, a parkettával együtt jól illeszkednek ebbe a miliőbe. Helyenként ódon tégla falburkoló paneleket használtunk a felületek gazdagítására és egyben védelmére.
 
 Külső-belső díszek
 
Az 1904-ben épült ház, amely otthont ad az új apartmanlakásoknak, gazdag külső-belső homlokzati díszítése adta az ötletet az ablakok és a falak dekorálásához. A stukkó díszek ábrái jelennek meg az ablakok homokfúvott fóliázásain és az egyedileg elkészített faliképeken.