Bemutatkozás

Bemutatkozás
Video

Hírek

Festetics Arcképcsarnok kiállítás
Megnyílt a Festetics Arcképcsarnok című kiállítás
Hírek

Kapcsolat

Porubszky Helga 1139 Budapest, Váci út 97. 2/4.
Telefonszám: +36 20 579 85 83
E-mail cím: ph@ph-idea.hu
FacebookYouTube
Kapcsolat

Webshop

Webshop
Webshop
Impresszum   Oldaltérkép   2D Grafika
O

Nikon Kft. ügyfélszolgálat

X
Új irodába költözése kapcsán a NIKON Kft. ügyfélszolgálatának kialakítására kaptunk felkérést.
 
Kényelem és praktikum egyben
 
A Siemens székházon belül talált új otthonra a Nikon Kft., ahol ügyfélszolgálatuk mellett a szerviz és más irodai tevékenységük összehangolt működésének körülményeit kellett megvalósítani. Az ügyfélszolgálatot egy korábbi iroda, közlekedővel határos falának elbontásával hoztuk létre, ezzel tágas, természetes fénnyel megvilágított helyiséget kaptunk. A korábbi fal helyére a növényszigettel kiegészített kanapé került. Ezzel az elemmel tüntettük el a korábbi iroda vízszintes járófelülete és az akadálymentesített közlekedő lejtőjének szintbeli különbségeit.    
 
 Kapcsolat és elkülönülés az ügyfélforgalom és irodák között 
 
A helyiségek módosításánál a legkisebb beavatkozással hoztuk létre azt a térkapcsolat rendszert, amelyben a praktikus összeköttetések, átjárhatóságok egyszerre biztosítják a zavartalan belső munkát és az ügyfelek kényelmes kiszolgálását. Az információs pult képezi a határt az ügyfélfogadó tér és a szerviz között. Utóbbi bejáratát a monitorral felszerelt fal diszkréten takarja. A töle balra nyíló, belső irodákba vezető üvegajtó fényáteresztő hatását meg akartuk tartani, ezért ott a céglogó motívumával díszített homokfúvott hatású grafika biztosítja az átláthatatlanságot.
 
 
Arculat
 
A Nikon arculati elemei és működési profilja biztosította azokat a vizuális elemeket, amikből a belső tér karaktere felépült. A semleges, de kontrasztos fekete-fehér alapot szürkékkel és az aluminium használatával finomítottuk. Az intezív sárga szín pedig dinamikát és életet vitt az összképbe. A formai megoldásokat a  blende egyszerű geometriája ihlette. Ez jelenik meg a linóleom padlóban és az olyan berendezések kialakításaiban, mint a vitrinek, vagy a gyerekek számára kialakított ülősarok. Ez a motívum díszíti a belső folyosó és tárgyaló falait is.