Bemutatkozás

Bemutatkozás
Video

Hírek

Festetics Arcképcsarnok kiállítás
Megnyílt a Festetics Arcképcsarnok című kiállítás
Hírek

Kapcsolat

Porubszky Helga 1139 Budapest, Váci út 97. 2/4.
Telefonszám: +36 20 579 85 83
E-mail cím: ph@ph-idea.hu
FacebookYouTube
Kapcsolat

Webshop

Webshop
Webshop
Impresszum   Oldaltérkép   2D Grafika
O

Ügyvédi iroda, Budapest 2014.

X
Az ÜGYVÉDI irodát egy, a Parlament közeli, art decos bérház 100 m2-es lakásából alakítottuk ki.
 
A recepció az iroda centrális fogadó tere, ahonnét az összes helyiség megközelíthető.
Funkciójából fakadóan a helyiség egésze közlekedő zóna. A recepciós pulttal és a vendégek számára kijelölt várakozó sarokkal kialakított fogadó tér mégis az iroda, rangját méltón reprezentáló központjává vált. Az aranyló plasztikus tapétát, a karakteres padlóburkolatot és az azt tükrőző álmennyezet nagyvonalúságát az exkluzív fényforrások keltik életre. A pompás kristálycsillár és az ajtókat szegélyező világító oszlopok teszik teljessé a látványt.
Az ügyvédi iroda a recepciót és a vezetői irodát összekötő helyiség.
A belső tér kialakításánál két meghatározó adottságot tartottunk szem előtt. Egyfelől arculati szempontból (ahogyan funcionálisan is) az iroda hidat képez a recepció és a vezetői iroda között, ezért ebben a szobában a szomszédos helyiségek jellegzetességei vegyülnek. A falak tagolása, a berendezés stílusa a vezetői irodáéhoz áll közel, színvilág és anyaghasználat azonban inkább a recepcióéval rokonítja. 
Másfelöl az itt zajló munka jellege miatt a kialakítás funcionálisabb jelleget ölt, a teret az egész falat kihasználó beépített szekrény, az előtte álló nagy íróasztal és az újonnan átkárpitozott antik ülőgarnitúra tölti ki.
A vezetői iroda a tradícionális elemek kortárs és karakteres újragonolásának eredményeként született.
Ha ügyvédi iroda, akkor selyemtapéta, chesterfield és mahagóni! A minden részletében igényes kialakítású iroda megtervezésénél a legnagyobb kihívást ezen részletek érvényesülésének megteremtése jelentette. A szoba színvilágát a tapétázott mahagóni falburkolat vörös tónusai uralják, amelyet semleges fekete és krémszínű felületek tagolnak. Az iroda kiemelt jelentőségű bútora az egyedi íróasztal: a mahagóni-cseresznye korpuszt látványos réz és bőrbetétek díszítik. A fényeknek itt is hangsúlyos szerepet szántunk, kristálycsillár, falikarok, képvilágítók emelik ki a nemes textúrák szépségét.